[Specialister i rustfrit stål]

Special

Stål med kreativitet

Gybo Ståldesign A/S udvikler, producerer og monterer alle former for specialopgaver, hvor vi fungerer som totalleverandør inkl. udvikling af prototype.

Specialopgaver til levnedsmiddelindustrien et af vores primære forretningsområder - eksempelvis transportører, gangbroer, snegle og andet procesudstyr. Derudover fungerer vi som underleverandør til andre udbydere af produktionsanlæg til levnedsmiddelindustrien.
I et sådant samarbejde kan udnytte vores store erfaring mht. ideudvikling, svejsninger, slibninger og pladevalg. Således kan produktionsomkostningerne minimeres, og produktet optimeres. Vi er kreative og har som ultimativt fokus, at design og funktionalitet går op i en højere enhed. 

Find alternative løsninger her

Case

Gangbro i Ballen Havn

Gybo Ståldesign A/S vælger ofte at indgå som leverandør af specialopgaver, der er lidt udover det sædvanelige. Eksemplerne er mange, lige fra de kendte Can-sleep ”Øldåser” på SMUKFEST - til et eksempel på en ny gangbro ved Ballen Lystbådehavn, som vi har udviklet og produceret i samarbejde med Samsø Kommune og havnemesteren. 
Samsø kommune kontaktede os med ønske om, at vi både kunne producere en ny gangbro til Ballen havn. Herefter blev produktudviklingen sat i gang i et tæt samarbejde mellem os og havnemesteren i Ballen havn. Sammen fandt vi ud af, hvordan gangbroen skulle designes, således den opfyldte de krav og ønsker, der var til den. Da den rette løsning blev fundet, blev produktionen sat i gang, og gangbroen blev monteret og indviet. 

 

Top
Thrane.nu