[Specialister i rustfrit stål]

Pharma

Stål med certificering

Gybo Ståldesign A/S tilbyder skræddersyede inventarløsninger til hospital- og pharmaindustrien med primær fokus på hygiejne, kvalitet og funktionalitet. 

Alle vores inventarløsninger er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Dette kan være inventar som borde, skabs- og vaskemoduler, hylder og overskabe, stink- og kemikalieskabe, punktsug mm. Ligeledes enkeltstående inventar udviklet specielt til at sikre hygiejniske arbejdsprocesser samt et optimalt arbejdsmiljø for laboratoriets medarbejdere.

Når vi udarbejder indretningsløsninger til laboratorier, er det altid med udgangspunkt i den korrekte ergonomi og optimale arbejdsstillinger, her med mulighed for en hæve/sænke funktion, der er afgørende for brugervenlighed og effektivitet. Det samme er skabe i de rigtige højder og anvendelse af et rengøringsvenligt og håndterbart materiale. Alle elementer er med til at skabe en funktionel arbejdsplads for den enkelte.

Find alternative løsninger her

Case

Hæve/sænke bord til Pharmaindustrien

Gybo har i flere henseender været med til at udvikle og producere inventar til pharma-industrien. Herunder med flere store medudviklere.
I et tæt samarbejde har vi sammen udviklet inventar til pharmaindustrien i form af både borde, skabs- og vaskemoduler, hylder og overskabe m.m.
Ligeledes enkeltstående inventar udviklet specielt til at sikre hygiejniske arbejdsprocesser. Et godt eksempel er dette hæve/sænke bord. Bordet imødekommer de behov, man som medarbejder på et laboratorie har ift. hygiejne og ergonomi.  

 

Top
Thrane.nu