[Specialister i industri]

Om os

Gybo Industri er en specialiseret smedevirksomhed inden for tankreparationer, procesanlæg, industriarbejde og projektledelse. 
Vi er godkendt til at arbejde med trykbærende udstyr til fremstilling og reparation af trykbeholdere og rørsystemer i både sorte og rustfri materialer. Derudover har vi erfaring med- og arbejder i titanium, duplex, monel, aluminium og plastrør. 
Rustfrit stål er vores primære materiale og vi stræber altid efter at udføre arbejdet således, at materialet forbliver rustfrit, og kunden ikke får uønskede bakterier i emnet. 

Alle medarbejdere i Gybo Industri er ATEX-certificerede, og således må alle medarbejdere arbejde i eksplosionsfarlige områder -  og vi har stor erfaring netop med at arbejde under sådanne forhold. 

Med solidt afsæt i værdierne fleksibilitet, produktivitet og kvalitet, har vi i Gybo Industri én enkelt ambition - nemlig kun at have tilfredse kunder. Dette betyder blandt andet at vi altid tager afsæt i kundens behov, når vi løser en opgave. Med andre ord er langvarige kunderelationer og tæt samarbejde nøgleord for os - samtidig med at vi stræber efter konstant at udvikle os, og være på forkant rent teknologisk.

Vi tillader os at påstå, at Gybo Industri er en af de førende udbydere i branchen, både på baggrund af vores unikke kompetencer og veldokumenterede erfaring. Eksempel herpå er at vi er blandt de få, der tilbyder kompetent certifikatsvejsning i alle typer af metaller. 

Top
Thrane.nu