[Specialister i rustfrit stål]

Bolig

Stål med stil

Rustfrit stål er et hyppigt anvendt materiale i dansk byggeri. Både i privat- og erhvervsbyggeri. Det er enkelt, vedligeholdelsesfrit og eksklusivt.
Sammen med boligejeren, arkitekten eller bygherren deltager vi i idéudviklingen og projekteringen.
Gybo Ståldesign A/S udvikler og producerer blandt andet moderne og stilrene trappeforløb i glas/stål samt terrasseafskærmninger og altaner. Her tilbyder vi at stå for den kreative ide og udvikling af altanen, samt produktion og montage. Det kan også være andre elementer som afdækninger, udekøkkener, værn, fodlister m.m. 
Foruden dette producerer vi også frostfrie vandhaner til dattervirksomheden, Frostline - disse finder du også under bolig i vores galleri. 
 

Bordplader

Derudover producerer Gybo i stigende grad bordplader i rusfrit stål – også med hæve/sænke-funktion. 
Alle vores bordplader produceres efter mål, og vi påtager os gerne montagen efterfølgende. Bordpladerne kan laves både med og uden isvejste vaske. 
Flere danske køkkenproducenter får produceret deres stålborde hos os - ligesom vi leverer borde direkte til private boliger, nybyggeri, kommunale institutioner, veterinærklinikker, hospitaler og til hotel- og restaurationer. Design og mål tilpasses efter kundens behov og ønsker - og vi tilbyder at stå for projektstyringen gennem hele processen. 

Find alternative løsninger her

Case

Indretning

Gybo har sammen flere kunder produceret og monteret bordplader og andet inventar til flere forskellige formål. Sammen med kunden finder vi frem til den bedste løsning for dem. 

Et godt eksempel er dette køkken, hvor vi sammen med kunden definerede krav og ønsker til inventaret - både hvad angår design og funktionalitet. I det her tilfælde bl.a. en bordplade med isvejst vask.

Top
Thrane.nu