[Specialister i industri]

Projektledelse

Gybo Industri adskiller sig i vores branche for vores unikke projektledelseskompetencer. Vi er de udførende for kunden, hvilket betyder vi har et meget tæt samarbejde gennem processen. Således varetager vi ofte projektledelsen for vores kunder – fra deres produktleverance -  til opstart og aflevering hos deres kunder. Gybo Industri udgør dermed bindeleddet mellem vores kunder og deres kunder, og vi tager ansvaret for projektet fra start til slut og sikrer, at opgaven bliver løst tilfredsstillende og til tiden.

Case

ENVAC

Vores kunde ENVAC leverer en affaldsløsning til Odense Renovation. Her er Gybo Industri den udførende part, og vi håndterer al kontakt og alle aftaler med vores ”kundes kunde” – i dette tilfælde Odense Renovation. 
I Gybo Industri vægter vi de langvarige relationer med vores kunder. Og med afsæt i denne ambition, er det muligt at aflaste vores kunder og være selvkørende i deres projekter, da vi har en dyb forståelse for vores kunders behov og ikke mindst deres arbejdsprocesser. Eksempelvis har vi samarbejdet med ENVAC siden 2002 og i perioden været deres forlængede arm og ekstra ressourcer.

Top
Thrane.nu